DZIELARKI PRZEMYSŁOWE DO BUŁEK
4-12 rzędowe o wydajności do 30 000 szt/godz.
produkcja bułek o gramaturze 28-300 gram
produkcja bułek o gramaturze 28-300 gram

WYWROTNICA PASUJE DO DZIEŻ WP 120 UC
MODELE I KOMBINACJE
- Opcja głowicy obrotowej 50mm - 65mm do uzyskania 28 - 350 gramów porcji ciasta.
- Standardowa lub wolniejsza przekładnia dla zapewnienia precyzji wypadania ciasta.
- Standardowy lub zmodyfikowany posypywacz mąki, który ułatwia podawanie ciasta do bębna werkującego.
- Pojedyncze lub wielokrotne taśmy wyjściowe umożliwiają dokładne ustawianie i rozstaw rzędów transportowanych produktów.
- Smarowanie głowicy obrotowej i komory w celu ułatwienia opadania ciasta i jego zasysania.
- Pojedynczy lub podwójny nóż odcinający wspomaga uwalnianie ciasta z bębna werkującego.
SPEED
PRĘDKOŚĆ |
12 row max | 9 row max | 6 row max | 4 row max |
28 – 100 gram = 3000 szt./godz./ tłoczek |
36000 p/h | – | – | – |
100 – 160 gram = 2750 szt./godz./ tłoczek |
– | 24750 p/h | – | – |
160 – 230 gram = 2500 szt./godz./ tłoczek |
– | – | 15000 p/h | – |
230 – 350 gram = 2000 szt./godz./ tłoczek |
– | – | – | 8000 p/h |
ZAKRES GRAMATURY
Wolumetryczny system porcjowania ciasta waha się od 28 do 350 gramów.
UWAGA: Zakres objętości do masy może się nieznacznie różnić w zależności od zawartości wody w recepturze.
DOKŁADNOŚĆ
28 – 100 gram = +/- 1-2 gram / kęs
100 – 160 gram = +/- 2 gram / kęs
160 – 230 gram = +/- 2-3 gram / kęs
230 – 350 gram = +/- 3 gram / kęs
ZASTOSOWANIE
Nasze dzielarki można instalować na nowych lub istniejących liniach produkcyjnych:
- Pizze
- Pity
- Tortille
- Naan
- Subs
- Bułki
- Bagietki