DZIELARKI PRZEMYSŁOWE DO BUŁEK

4-12 rzędowe o wydajności do 30 000 szt/godz.
produkcja bułek o gramaturze  28-300 gram
  • A1
  • A2
  • A4
  • A5
  • A7
  • A10
  • A11
  • A12

WYWROTNICA PASUJE DO DZIEŻ WP 120 UC

  • 3wa
  • 3wb
  • 3wc
  • 3wd
  • 3we
  • 3wf
  • 3wg
  • 3wi

MODELE I KOMBINACJE

  • Opcja głowicy obrotowej 50mm - 65mm do uzyskania 28 - 350 gramów porcji ciasta.
  • Standardowa lub wolniejsza przekładnia dla zapewnienia precyzji wypadania ciasta.
  •  Standardowy lub zmodyfikowany posypywacz mąki, który ułatwia podawanie ciasta do bębna werkującego.
  • Pojedyncze lub wielokrotne taśmy wyjściowe umożliwiają dokładne ustawianie i rozstaw rzędów transportowanych produktów.
  •  Smarowanie głowicy obrotowej i komory w celu ułatwienia opadania ciasta i jego zasysania.
  •  Pojedynczy lub podwójny nóż odcinający wspomaga uwalnianie ciasta z bębna werkującego.

SPEED

 

PRĘDKOŚĆ

12 row max 9 row max 6 row max 4 row max

28 – 100 gram = 3000 szt./godz./ tłoczek

36000 p/h

100 – 160 gram = 2750 szt./godz./ tłoczek

24750 p/h

160 – 230 gram = 2500 szt./godz./ tłoczek

15000 p/h

230 – 350 gram = 2000 szt./godz./ tłoczek

8000 p/h

ZAKRES GRAMATURY

Wolumetryczny system porcjowania ciasta waha się od 28 do 350 gramów.

UWAGA: Zakres objętości do masy może się nieznacznie różnić w zależności od zawartości wody w recepturze.

DOKŁADNOŚĆ

28 – 100 gram = +/- 1-2 gram / kęs

100 – 160 gram = +/- 2 gram / kęs

160 – 230 gram = +/- 2-3 gram / kęs

230 – 350 gram = +/- 3 gram / kęs

ZASTOSOWANIE

Nasze dzielarki można instalować na nowych lub istniejących liniach produkcyjnych:

  • Pizze
  • Pity
  • Tortille
  • Naan
  • Subs
  • Bułki
  • Bagietki

Nasze dzielarki mogą poradzić sobie z większością ciast o zawartości wody do 60% - 70% w zależności od poziomu białka i jakości mąki.

CONSTRUCTION & DESIGN T.BOBER
ul. Nadwitnie 24
21-300 Radzyń Podlaski
© 2017 Construction & design. All Rights Reserved. Designed by GROW!
Wszystkie nazwy firm czy maszyn zostały użyte tylko w celach informacyjnych.